Tre ståtliga hjortar och en blåbärsgosse.

Hejsan.

Förra helgen hade vi besök av en liten gosse i blå mössa. En liten ”Nico” och hans mamma kom hit om till Gyllebo och hälsade på en kväll.

Med sin blåa toppluva så tyckte jag att han liknade ett litet blåbär. Lika söt och go minsann.

Alldeles särskilt gullig var han när han sög in munnen och fick en söt liten pussmun. Det är en min han ofta lägger sig till med eftersom han inte använder någon napp. Så söt.

Förutom en bedårande liten gosse, så hade vi tre ståtliga kronhjortar på besök här i Gyllebo förra helgen.

Älg och dovhjort har vi haft på besök här förut. Någon gång varje år ser man dem, och såklart finns här vilda grisar i massor. Men kronhjortar så här i en liten flock, det har jag inte sett förut, åtminstone inte så nära vårt fritidsområde. Visst är de ståtliga!!

Dagens citat:

Att jag ibland är själv betyder inte alltid att jag är ensam. Det kan även betyda att jag är stark nog att klara saker på egen hand.

Ha en fin lördag. Kram Annika

 

Dela gärna

About The Author

2 reaktioner på ”Tre ståtliga hjortar och en blåbärsgosse.”

  1. Vilken liten sötis så vackra ögon och söt mössa åh vad han växer det går för fort.
    Underbara hjortar vi sa just det i går om våra vilda djur vi ser de så sällan har kört lite till skogen i Fyledalen inte ett rådjur i sikte och andra djur, var finns haren det undrar jag förutom man kan se nån påkörd, snyft. Vi har en fasan på vår mark men inte där ser vi så många heller.
    Ha en fin helg. Kram/MH

    1. Åhhh så synd att de vilda djuren verkar ha blivit färre. Harar ser inte jag heller så mycket av nu, men kaniner finns det väldigt gott om när jag kör till jobbet i Norra Björstorp. Kram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen