Januaritur till Kortelshuvudet.

Hejsan.

Förra helgen bjöd verkligen inte på något drömväder precis. Det var både grått och mulet, och rysligt blåsigt. Trots det så ville vi passa på att vandra med hundarna när min yngsta dotter äntligen hade möjlighet att komma hem till Österlen ett par dagar.

Vi valde en tur i nationalparken. Fast istället för att gå på de vanliga stigarna, de som vi oftast väljer, så vandrade vi upp mot Kortelshuvudet.

På sina ställen var det mycket vatten, och ibland fick vi ta små omvägar där marken var alltför vattenfylld.

Vi följde den nysnickrade spången upp mot den steniga branten till det som kallas för Kortelshuvudet.

Uppe på berget blåste det rejält den här dagen.

Utsikten där uppe ifrån är så fin tycker jag, och för en liten stund såg det nästan ut som om solen skulle klara av att bryta igenom de tjocka molnen.

Sedan valde vi att ta en annan stig på vår väg tillbaka….

-ditåt, sa Emmy!

Vi fick en riktigt härlig eftermiddag i nationalparken, jag, Emmy och småhundarna. Trots att vädret inte var på topp, så var det underbart… vi var ju på topp!!

Dagens citat:

Oavsett hur många misstag du gör eller hur långsamt du åstadkommer en positiv förändring i ditt liv, så är du ändå mil före alla de som inte ens försöker.

Njut av söndagen. Kram kram

 

Dela gärna

2 reaktioner på ”Januaritur till Kortelshuvudet.”

  1. Verkligen växlande väder men fredag och i går var fina, det är så ju jag gillar vintern även om snön kan va vacker när den ligger där på marken och glittrar, men ofta så fyger det när den kommit, tror vi får lite vinter i februari barnen vill ju åka pulka.
    Vackra, lite bilder med mystik och mysigt med dottern din
    Fin söndag. Kram/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen