En dotter hemma.

Hejsan.

Förra helgen kom min yngsta dotter äntligen hem till Gyllebo, för att bara mysa och umgås utan några ”måsten” alls. När jag klev upp ur sängen tidigt i ottan, för att gå och ta mitt morgonbad, då kom Emmy också tassande för att göra mig sällskap.

Det var så mysigt att gå genom den mörka skogen i sällskap med henne och sedan bara sitta där på bryggan tillsammans och glo. Jag älskar allt hon berättar för mig, saker som hon hört eller läst, sånt som jag själv nog aldrig skulle hört talas om, om inte hon gjort mig uppmärksam på det. Jag älskar att höra hennes sätt att se på saker och ting, även om vi inte alltid är eniga.

Efter att ha druckit upp vårt te som vi tagit med oss, så gick vi hemåt igen. När vi kom upp till fritidsområdet så såg jag en välkänd figur komma traskande mot oss… Japp, det var Stefan som var ute på morgonrundan med våra hundar.

När lilla hunden Lykke insåg att det var mig hon mötte i det dunkla morgonljuset, så blev hon galen av lycka. Alltså den hunden är allt en riktig ”mammagris”.

Dagens citat:

Smutsigt vatten hindrar inte plantor från  att växa, så låt inte negativa ord stoppa din framgång.

Ha en fin dag, och säg så många positiva ord ni kan.

Kram kram

Dela gärna

About The Author

3 reaktioner på ”En dotter hemma.”

  1. Ja va mysigt med en dotter hemma, tänk så mycket man kan dela på skogsvandringen. Jag fryser när jag ser dig där i vattnet alltså du är så modig! Väldigt bra citat och väldigt fina foton.
    Kram/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen