Krassliga pågar och en isvak tar form.

Hejsan.

Idag är det den 12 februari januari, och alltså inte någon vanlig dag. Nej, det är min underbara vän, min kompis och min ”bad-systers” födelsedag. Det är ”bästaste” Tinas bemärkelsedag, och hon fyller halvjämt och pensionär just idag.

Tina, du är en fantastisk inspirationskälla, klok, smart och ett energiknippe av stora mått mätt. Att få vara din vän är något jag värdesätter väldigt högt. Våra gryningsdopp, våra samtal, våra vandringar, våra skratt och allt vårt bus – TACK!, tack för allt. Idag ska vi fira din dag och jag är säker på att det kommer bli en minnesvärd dag för oss alla. Ett stort varmt grattis ♥

Krasslig pågar.

Förra helgen så var jag och Emmy i Tomelilla och hälsade på hos mina barnbarn med familj. Ända sedan dagarna efter jul så har de varit krassliga med snuva och feber, hela den lilla familjen.

För att underlätta lite för Amanda och för att ge dem ett litet avbrott i sina ”hemmadagar” så tog vi pojkarna på vars ett tefat och styrde med bestämda steg mot närmsta lekplats.

Jag tror att det är bra med frisk luft när man är förkyld, åtminstone om man inte har hög feber eller är riktigt sjuk. Vi lekte så det slog härliga till, och om man kan gunga bort baciller så var det nog precis det vi lyckades göra.

När mamma Amanda och Nicolaj gick hem för att vila middag, då stannade jag och Emmy kvar med Scott ett bra tag till.

-nej jag fryser inte, försäkrade han bestämt.

Isvak.

Efter en lång period med kallt väder och många minusgrader, så har vi nu fått en riktigt fin isvak vid bryggan. Här hos oss är det ju inte ofta som kylan håller i sig så här länge, så vi försöker njuta av vintern lite grann varendaste dag, och vi filar och vårdar vår lilla vak efter bästa förmåga.

Jag älskar vintern och är inte alls redo för vår, ljus eller värme. På Underbara Claras instagram beskrev hon den här årstiden med ord som jag tycker stämmer så bra:

”vinterns mörker erbjuder samma stillhet som när en vass taklampa släcks och ett ensamt stearinljus får lysa i dess ställe”…

Precis så känner jag i januari och februari!

 

Dagens citat:

Jag älskar människor som inte har en aning om hur snälla, och kärleksfulla de är. De bara går omkring och gör världen till en bättre plats.

En sådan person ska jag snart träffa ♥

Ha det bäst.

Annika

 

Dela gärna

4 reaktioner på ”Krassliga pågar och en isvak tar form.”

  1. Grattis till Tina på födelsedagen! Underbart med fina vänner dom ska man va rädd om.
    Så synd om snuviga små pojkar, hoppas de snart piggar på sig. Barn har ju jättekul i snön det är inte så ofta vi har en sådan vinter som nu. Unnar alla som gillar olika aktiviteter. Själv bidar jag tiden tills våren är här och naturen vaknar till liv.
    Må väl ha en fin dag. Kram/MH

    1. Jag är så glad och rädd om min vänskap med fina Tina. Hon är guld värd. Visst är det härligt med snö för alla barn, det är inte ofta den får ligga kvar som den gör nu. Kram kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen