Lillfisen hemma.

Hej.

När det ringer i min telefon och det på displayen står ”Lillfisen”, då vet jag att det är yngsta dottern jag har på tråden. En av mina tre favoritdöttrar ♥

I helgen som gått, så hade jag henne hemma här hos mig, min dotter Emmy, min lilla lillfis.

Extra kul var det att jag och min vän Tina fick sällskap vid vårt kallbad den där smällkalla vintermorgonen. Att höra när hon säger att hon längtat efter snön, skogen och lugnet gör mig glad och tacksam.

På stigen runt sjön var det snorhalt och på sina ställen gällde det minsann för oss alla tre att hålla tungan rätt i mun.

Fast vem minns en fegis, tänkte vi, och balanserade likt Bambi på hal is sakta fram på de glashala spångarna. Med små små steg så gick det lyckligt, tack och lov.

Det var en fantastiskt vacker morgon, och jag hoppas mina lilla ”Lillfis” tyckte att det var värt att ställa klockan på ringning sådär tidigt i ottan för att gå med två tokiga ”vinterbadartanter” på gryningsäventyr.

En som blir alldeles särskilt glad när Emmy kommer hit till Gyllebo, det är hunden Molly. Hon överger oss andra totalt och vill helst bara umgås med Emmy när tillfälle ges.

Att ha Emmy hemma blir även så mycket roligare för mig med arbetet i köket. Vi brukar fixa och dona tillsammans, hon och jag, med matlagning, disk och dukning. Ibland tar vi oss ett litet glas vin före maten för att festa till det lite extra. Lite lyx i vardagen.

 

Dagens citat:

Om du inte har roligt så gör du något fel.

Man kan ha roligt med ganska små medel … ett är att alltid bjuda på sig själv…

Må gott och kram Annika

Dela gärna

8 reaktioner på ”Lillfisen hemma.”

  1. Det är alltid lika roligt och va med sina barn, åh ni balanserade verkligen på en hal stock. Molly är ju så söt, djur de brukar ha en favorit i familjen och de väljer själv kloka små hundar.
    Ha en fin torsdag. Kram/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen