Yoga, klangbad och bio.

Hejsan.

Den senaste tiden har jag gjort så himla mysiga saker.

Det känns som en evighet sedan jag var på bio, men för en liten tid sedan var det alltså dags för popcorn och biomys. Filmen vi såg hette ”Hilma” och den handlade om den svenska konstnärinnan Hilma af Klint som slog igenom stort först efter sin död. Hon var före sin tid, vilket hon själv visste om, och hon förbjöd att man skulle få visa hennes konst förrän minst tjugo år efter hennes död. Det var en vacker och sevärd film.

Så har jag varit på underbart härlig yoga hos Bea utanför Skillinge. Efteråt blev det skönt ”klangbad” som kändes fantastiskt i både kropp och sinne. Vi avslutade med en mysig stund tillsammans med en massa godsaker.

Några bad i sjön har jag också hunnit med. Väldigt sakta kryper temperaturen i vattnet nu neråt. Knappt tio grader var det i helg då jag tog mig en simtur vid bryggan.

Skogens höstknalliga färger har nu bytts ut mot lite mer dämpade kulörer. Det är så vackert på sitt eget vis.

Dagens citat:

Du har precis rätt förutsättningar för att vara exakt den som bara du kan vara.

Man måste våga lyssna inåt och följa sitt eget hjärta, det brukar bli det bästa.

Kram Annika

 

Dela gärna

2 reaktioner på ”Yoga, klangbad och bio.”

  1. Yoga verkar intressant men så är det det där hur man ska andas väl? har lite svårt för och anpassa det. Klangbad kan du inte skriva lite om det har hört talas om det men inte nåt mer. Jag badar ju på Örum ofta det är så skönt om där är bra människor man badar med. Hade en tråkig sak för snart ett år sen där jag verkligen kände mig hotad och att det ska ta ett år innan myndigheter tar tag i det hur låter en sån sak? Underbara foton som alltid och filmen verkar spännande. Det är evigheter sen vi var på bio, men så mysigt. Fin torsdag och du det blåser.
    Kram/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen