Kvalitetstid med min Emmy.

Hej hej

I helgen hade vi äntligen tid att träffas lite extra, min dotter Emmy och jag. Hon har haft så fullt upp hela hösten med studier och två extrajobb. Men förra veckan kom hon till Gyllebo för att spendera veckoslutet här.

Lite god förmiddagsfika tyckte jag att vi förtjänade. Ett nybakat valnötsbröd smakar alltid gott, så det fick det bli.

En lång härlig brunch med extra smaskigt pålägg, lite kokta ägg och Emmy vid bordet – ja ni kan ju tänka er att jag njöt för fulla muggar.

En tur i skogen med småhundarna passade sedan fint, särskilt då vi pressat i oss lite för mycket av det goda valnötsbrödet.

När mörkret började falla utomhus så bestämde vi oss för att ägna resten av kvällen åt TV-tittande. Godis, myskläder, levande ljus och en bra film blev det… alltså det är bara så underskattat med sköna hemmakvällar.

Vi bestämde oss för att se ”The Terminal” med Tom Hanks i huvudrollen. Filmen har fått sin inspiration från en sann historia om en iransk man som blev fast på en flygplats i Paris då han saknade medborgarskap och inresetillstånd i något annat land. Där, på flygplatsen, kommer han att vara kvar i hela 18 år. Den iranska mannen lär ha dött i lördags, då han somnade in på sin favoritterminal i Paris. Vilken historia alltså!!

Dagens citat:

Livet är för kort för artiga samtal om det ointressanta.

Med dig Emmy blir inga samtal ointressanta. Jag vet egentligen ingen annan som har så mycket att berätta som du. Både fascinerande och intressant saker (för det mesta) och jag älskar våra samtal och allt du lär mig.

Ha det gott och kram Annika

 

Dela gärna

2 reaktioner på ”Kvalitetstid med min Emmy.”

  1. Du har så söta flickor och Emmy verkar va så där full av liv. Två jobb och sen studera det är väl rätt tufft. Det är mysigt och spendera tid med barnen och barnbarnen det bäst vi har.
    Det är kallt idag inte va ännu bara åtta grader, tänkte innan sen har vi snart åtta minus brrr då fryser jag, men sånt är det med kommande årstid. Vilken film alltså, dock inte sett den.
    Må väl/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen