Våt i nacken och coronakilon.

Hej hej.

Nu är det dags för oss att ta tag i de där extrakilon som smugit på under åren som gått. Coronkilon lär det visst kallas.

Fast i Stefans fall lär de där små extrakilon nog mest bero på att han slutade snusa för tre månader sedan. Så himla duktigt kämpat tycker jag, så hans kilon har ju en acceptabel ursäkt. Mina egna kilon finns det egentligen ingen godtagbar ursäkt för. Nej, nu är det bara extra motion som gäller. För det viktigaste är ju att man är i god kondition, inte vad vågen säger.

I förra veckan när vi varit ute på ett motionspass med hundarna, så klarade vi oss undan en rejäl regnskur med en hårsmån och hann precis komma inomhus igen när himlen öppnade sig. Värre var det för den hungriga hackspetten.

Alldeles våt i nacken satt han där vid fågelbordet och hackade i sig nötter för glatta livet. Jag får nog säga att det är väldigt svårt att få till några bra foto på en ihärdig hackspett. På nästan alla bilder som jag tog, så hackade han så mycket så hans lilla huvud blev alldeles suddigt.

Sidan om hackspetten satt ekorren i fågelhuset och skulade. Fast när jag råkade röra mig lite hastigt i fönstret så fick han en väldig fart att rädda sig upp i ett träd istället.

Dagens citat:

Om varje droppe regn vore äkta känslor … då borde paraply förbjudas.

Må gott. Kram Annika

 

Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen