Äntligen badvänligt väder igen.

Hej hej

Om det är något som varit återkommande det här året, så är det nog det blåsiga och stormiga vädret vi haft lite väl ofta nu. Från bloggens gamla inlägg kan jag läsa att för två år sedan hade vi också väldigt blåsigt och stormigt väder i januari och februari.

Flera dagar hade jag avstått mina vanliga morgonrutiner på grund av blåsten. Att gå till bryggan för att kanske se sina kläder fara vind för våg ut i vattnet, det kändes inte direkt lockande.

Men så kom den här morgonen …. den här gryningen som verkligen blev sagolik! Min badkompis var på annat håll den här dagen, det visste jag sedan innan. Våra morgonbad har liksom kommit en smula i otakt den senaste veckan. De morgnar då hon har varit här, så har jag varit upptagen med annat. Jag som ju älskar ensamheten, måste nog ändå erkänna att hennes sällskap har saknats mig väldigt mycket.

Trots att det var en både kall och mörk morgon så var färgerna på himlen helt magiska.

Även om det inte blåste riktigt storm den här morgonen så var det ganska friska vindar ändå på bryggan. Men jag njöt!! Bästa starten på varje ny dag.

Dagens citat:

Det är bättre att se tillbaka på livet och säga ”jag kan inte förstå att jag gjorde det där”, istället för att säga ”jag önskar att jag hade gjort det där”.

 

Ibland måste man utmana sig själv och göra saker som ligger en bit utanför sin bekvämlighet och sin våglighet. Man växer av det.

Kram Annika

(p.s en vacker dag ska jag nog putsa den där spegeln i hallen… kanske.)

 

Dela gärna

About The Author

4 reaktioner på ”Äntligen badvänligt väder igen.”

  1. (ps one fine day I will probably clean that mirror in the hall… maybe.)
    maybe .. but dont worry about it if you dont….its a stupid mirror …

  2. New International Version
    For now we see only a reflection as in a mirror; then we shall see face to face. Now I know in part; then I shall know fully, even as I am fully known.

    Credit to Apostle Paul…..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen