Världen är full av små grodor.

Hejsan

Någon gång, mitt i sommaren, blir världen full av små grodor.

Det är likadant varje år. Som genom ett trollslag dyker tusentals små grodor upp på grusvägarna här runt om i  Gyllebo. Egentligen tror jag inte att det är grodor utan små paddungar. Oavsett vad det är, så gäller det att se var man sätter fötterna någonstans. Scott tyckte att det var vansinnigt spännande, men att hålla en groda i sin egen hand, det ville han absolut inte göra.

När världen blir full av små grodbebisar då vet man bestämt att det är sommar. Sommar är det också när vi drar till Kivik och äter stekt sill i Sillaluckan.

Det är även sommar när min dotter Amanda får fullt med härligt gyllenbruna fräknar, och när hon kan ligga ute under parasollet med lille Nicolaj på bröstet och slumra till fåglarnas kvittrande.

Sommar, små grodor, barn och små hundar – det är väl underbart så säg!?

(…och när Stefan tar disken tycks vi alla lika förvånade )

Dagens citat:

Desto färre saker du äger desto friare kommer du att bli.

Ha en härlig dag.

Annika

Dela gärna

About The Author

4 reaktioner på ”Världen är full av små grodor.”

  1. Intressant med fräknarna. Hörde på radion i veckan att det är ovanligt att vuxna har fräknar. Jag trodde att en gång fräknar, alltid fräknar…
    Ha en fin sommar! ( vi kommer ner sent på kvällen i morgon och sen njuter vi i fem veckor)

    1. Fräknar kan nog försvinna i vuxen ålder… Amandas pappa var fräknig som barn, men är inte det längre. Wowww låter härligt med fem veckors njutning. Ha det gott!!

  2. Gillar grodor, minns en sommarkväll vi körde hem från Hässleholm och på vägen fanns ja man kunde icke räkna dem alla, om de hade nån kärleksritual eller om det var värmen som gjorde de var på asfalten. Vackert med fräknar inte så jättevanligt. Så fint foto på dig och den lille söte nykomlingen.
    Kram/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen