Tåget till Malmö för att träffa henne.

Hejsan.

Min yngsta dotter Emmy har sommarlov, vilket för henne betyder sommarjobb varendaste dag. Då hon har två olika arbeten, så blir det nästan inga fridagar alls den här sommaren. Så när hon inte har tid att resa hem och hälsa på oss, då får jag istället resa in till henne.

Jag tog tåget från Gärsnäs för att anlända till Malmö lagom tills Emmys arbetsdag för slut. Min fina lilla tös, så härligt att träffa henne. Vi satte oss på en uteservering och njöt av varsen kall öl.

Sedan strosade vi genom stan för att hitta något bra matställe. Vi valde restaurang 400 grader där vi delade på två olika pizzor. Himmelskt goda båda.

Mätta vandrade vi sedan runt och njöt av kvällen i Folkets Park.

Trots att vi bägge var ganska mätta, så fick det plats med både en våffla och en kopp kaffe också. Det är som om kroppen har en extra mage för sådana där sötsaker efter maten, visst är det konstigt.

Alldeles för fort var det tid att tänka på refrängen. Emmy skulle upp till sitt jobb tidigt nästa morgon, så det var bara för mig att vandra mot stationen igen och ta tåget tillbaka hem. Men timmarna vi fick tillsammans var så värdefulla för mig.

Dagens citat:

Om en droppe vatten var en kram skulle jag ge dig havet. Om ett moln var en puss skulle jag ge dig himlen. Om värme var kärlek skulle jag ge dig solen.

Må gott och kram Annika

 

Dela gärna

About The Author

2 reaktioner på ”Tåget till Malmö för att träffa henne.”

  1. Åh va mysig mamma dotter dag. Ja hon är söt , och bor ju rätt så nära dig, lite längre och åka till Canada. Gillar din kombination klänning och jeansjacka, det hade jag faktiskt också på mig i går men med byxor. Vi var på Grönet i Brantevik där är så vackert, havet, måsarnas skriande också gick där några hästar känns så fridfullt ,också en korg med godsaker med oss och det bästa, två av våra åtta barnbarn var med, en gåva som är så stor.
    Trevlig lördag. Kram/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen