Valentines dag.

Hej hej

Vintern kom tillbaka i slutet av förra veckan. Men bara lite grann, sådär så det mest bara blev fint och tjusigt med lite pudersnö.

Hela vintern har jag kikat på nya vinterkängor med broddar, men jag har inte riktigt kommit till skott med något inköp. Nu vet jag inte riktigt om det är lönt – kanske tar vintern ändå snart slut. Jag tänker att om jag köper mina skor nu, då kommer vi  att få en tidig vår  (på ren jäkelskap), och då hade jag ju bara fått sätta undan mina nya skor. Men till hösten ska jag investera i ett par nya Icebug, tror jag bestämt …. ja, så om vi nu får en sen vår i år så vet ni varför och vem ni då ska skylla på….

Nya skor, eller inte… det går ju bra ändå. Med lösa broddar på mina Eccoskor så tar jag mig ganska säkert fram igenom skogen trots allt.

Alla Hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag, och många ska göra något lite extra för personen som de håller kär. Jag hade tänkt göra någon smarrig bakelse och bjuda min Stefan på, men här hemma ska vi ju hålla ”smala linjen” ett tag, så det fick bli vanliga bondkakor istället.

De där bondkakorna blev hur goda som helst. Receptet hämtade jag från ”Mandelmanns söta”, och sådana där små hemmabakade kakor de är verkligen underskattade.

Idag, på självaste alla hjärtans dag, fyller också min systerson år. Med en bild på min väggalmanacka av Lisa Aisato, vill jag skicka varma gratulationer till dig Samuel på din 17 årsdag♥ Grattis grabben.

Dagens citat:

Börja använda dina fina prylar! Livet är ett speciellt tillfälle!

Ha en fin dag ♥

Annika

Dela gärna

4 reaktioner på ”Valentines dag.”

  1. Bra skor är viktigt för dig du som vandrar i halka, kolla nu det kan va på rea det du söker kanske?
    Alla hjärtans dag idag, mina tankar till min saknade lille far ovan där. Vi gör inte når speciellt, våra åtta diamanter får saker de behöver och lite onyttigt hela året det tycker jag är jättehjärtligt. Det räcker med snö nu jag köpte nya fina snygga svarta med guld gympa på Bos rea jag vill ha dom nu haha. Fin alla hjärtans dag till dig, din Stefan din familj och alla andra. Kram/MH

    1. Det gjorde du rätt i, att köpa nya skor som du ville ha!! Igår var våren här och nosade lite, jag hörde att de första tranorna anlände till Gyllebo igår. Deras läte är verkligen underbart!! Kram på dig.

  2. Det finns ju Trekker och Migant ( finska) dubbskor som är betydligt billigare än Icebugs. Jag undrar om jag behöver ta mina nu när jag ska gå ut eller om regnet gjort isen till slask…inte kul att gå med dubbar där det inte behövs. Köp gärna ett par skor så våren kommer fort🙃
    Ha en mysig Alla hjärtans dag 💝 här blir det någon form av trerätters ikväll.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen