Till morsdag kom hon hem från Kanada.

Hejsan.

Som den finaste morsdagspresent så kom min äldsta dotter hem från Kanada förra söndagen. Efter nästan ett helt år, så var det underbart att få se henne igen. Såklart blev jag glad över att mina andra döttrar också kom hem. Men mest lycklig var jag nog över att se de tre systrarna tillsammans igen.♥

Fast den långa flygresan krävde någon timmes vila för Andréa,  innan vi kunde samlas till kvällens middag allihopa.

Förra morsdagssöndagen så var det inte bara jag som skulle firas, det var ju även Stefans födelsedag och även han blev överraskad med paket.

Med en stor skål hemmagjord potatissallad och olika godsaker på grillen (till både köttätare och vegetarianer) så blev det en enkel men riktigt god söndagsmiddag.

Nu var det ju inte bara jag som skulle fira att det var alla mammors dag, även lilla Amanda är ju en mor och hon förtjänade också att bli gratulerad.

Jag fick en biljett till konserten på Christinehofs slott i sommar, och det ska verkligen bli roligt att återigen få åka dit och njuta av härlig musik en sommarkväll. I Amandas paket låg det gulligaste lilla armband man kan tänka sig.

Sedan var det dags för kaffe och tårta. På buffébordet dukade vi upp hela två jordgubbstårtor den här söndagen. Min käre svärson kom ju också med en tårta, så vi fick dela upp och skicka tårta med gästerna hem.

För första gången på väldigt, väldigt länge, så var vi alla samlade här en morsdag. Det kändes otroligt fint♥

 

Dagens citat:

Att gnälla är lika välgörande som att skutta in i duschen med en påslagen hårtork.

Jag gnällde absolut inte över den bästa morsdagen på länge. Lille Nico, däremot, han råkade springa barfota över några brännässlor så han hade all anledning att få gnälla lite.

Ha det fint och kram Annika

Dela gärna

4 reaktioner på ”Till morsdag kom hon hem från Kanada.”

 1. Åh va härligt att Kanadatjejen kommit hem! Du har en fin trio i flickor, lika men ändå olika. Förstår ni njutit av en fin mors dag den kunde inte varit bättre. Vilket sött armband så unikt. Grattis till dig och Stefan på en försenad bröllopsdag alltid värd att firas. En sak som är trist det är att tiden går för fort. Ibland känns det som man levt många olika liv. Nä men stackas lillebror nässlor är så vidriga, och gör ju så ont.
  Fredag igen och Örum väntar på mig eller kanske jag på dom.
  Ha en fin fredag och helg. Kram/MH

 2. Ajajaj! Springa bland nässlor är verkligen inte skönt.
  Vilken fantastisk söndag ni fick! Vi lyckas aldrig samla alla, alltid någon som jobbar.
  Vad är det för konsert du ska på?
  Trevlig fredag!

  1. Det är verkligen inte ofta som vi heller är alla samlade, men den här gången lyckades vi. Kanske anstränger vi alla oss lite mer när Andréa kommer hem från Kanada. Jag ska lyssna på Mando Diao och Wilmer X den 19 Juli. Ska bli så kul! Kram kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen