Sommar möter höst.

Hejsan.

När vi nu är en bit in i oktober så kan jag bara konstatera att sommaren bitit sig fast en smula.

Vid bryggan var vattentemperaturen ännu varm och skön. Med sina 17 grader får man väl ändå påstå att det liknar sommartemperatur.

På ett grässtrå som fått fotfäste på kanten av bryggan, satt en liten insekt och vinkade med sina långa spröt. Kanske fann den morgonen lika behaglig som jag själv gjorde. Jag vinkade lite lätt och artigt tillbaka.

När jag kom till badplatsen såg jag att pojkarna stod på rad i vattenbrynet. Ja, jag tror att det var enbart pojkar – andpojkar.

För knappt en vecka sedan så tog grabbarna årets sista bad i poolen. Nu har vi dock stängt ner allting inför hösten, för hösten den kommer att komma, det är ett som är säkert.

Då när vi istället sitter inne och myser framför en värmande brasa då ska jag tänka tillbaka på de här bonusdagarna med värme som vi fått. Dagar med bad och lek utomhus.

Dagens citat:

Alla människor bör titta åt fyra håll.

Framåt – för att veta vart du är på väg.

Bakåt – för att minnas varifrån du kommer.

Nedåt – för att inte trampa på någon.

Åt sidan – för att se vem som är vid din sida under svåra stunder.

Så kan man se upp lite grann också, för säkerhets skull … 🙂

Kram Annika

Dela gärna

About The Author

4 reaktioner på ”Sommar möter höst.”

  1. September var jättefin, men i går blåste det rejält mot kvällen vilket inte jag gillar. Men vinden den ska ju göra sitt arbete den ska blåsa löven av träden så de kan gå till vila. Naturen är väl magisk. 17 grader det är väl varmt för dig haha, svalt för mig. Ja men visst är det pojkarna på rad så söta.
    Magiska foton som alltid. Ha en fin onsdag. Kram/MH

  2. Idag är det betydligt kallare. Bara sådär, över en natt! Vi är hemma, ska ner tidigast söndag och sen söndagen därpå är det dags att dra hem. Det beror på vädret hur länge vi stannar.
    Förresten så hörde vi i helgen att de här näten i Vitemölla hade med tången att göra? Att ålafiske inte var tillåtet?
    Ha en fin onsdag!

    1. Ja nu kommer hösten med stormsteg. Hmmm … de som haft ålafisket sedan tidigare, de får fortsätta att fiska (vet dock inte hur det är just i Vitemölla) Fisket kommer dock inte att kunna överlåtas och gå vidare i arv som förut, så med tiden tar det ju slut. Min svåger fiskar ännu, och har i år fått mycket ål.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen