Som en symbol för renare hav.

Hejsan.

(Inlägget är ett bloggsamarbete med Guldviva)

För ett tag sen så visade jag er lite vackra små julklappar här på bloggen. Jag lovade då att jag skulle avslöja för er vad de där paketen egentligen innehöll för någonting.

Det är vackra smycken från GULDVIVA. Smycken som är tillverkade av 100% återvunnen 925 sterlingsilver.

Det är GULDVIVAS 30-kollektion. En kollektion som lanserades för att fira deras 30-års jubileum. Det som är så fint med just den här kollektionen, och det som fick mitt eget hjärta att slå lite extra slag, är att de bidrar till ett renare hav – en renare Östersjö.

Guldviva samarbetar med John Nurminens Stiftelse (som jobbar för att minska belastningen av näringsämnen i Östersjön). Varje smycke ur just den här kollektionen bidrar till att minska algtillväxten i Östersjön med hela 30 kilo.

Inget kan väl symbolisera rena hav bättre än just musslan. Det lilla blötdjur som filtrerar flera liter vatten i timmen.

Samtidigt som jag blev fotograferad och stolt visade upp de här vackra smyckena, så passade jag såklart på att ta mig ett vilt vinterbad vid Knäbäckshusen. Det var underbart.

De silversmycken som gömde sig i mina paket var bla vackra blåmusslor. Jag älskar att den öppna musslan bildar formen av ett hjärta. Kollektionen hittar ni HÄR

Men det fanns också presenter med en stilren sandmussla i silver. De smyckena är också så underbart vackra. Kollektionen hittar ni HÄR.

Jag och mina tjejer kommer att bära våra musslor med stor glädje. Smycken som hjälper oss att hjälpa våra hav.

Guldviva bjuder just nu på fri frakt över i stort sett hela världen, och för att hinna få leveransen till jul behöver Ni beställa före den 14 december.

Dagens citat:

Man behöver inte ändra vem man är för någon annans skull, men man kan ge det till sig själv att bli den man vill vara.

Jag är gärna någon som hjälper till att bidra till renare hav.

Ni kan såklart följa Guldviva på sociala medier för att se deras andra fina kollektioner. Ni hittar deras instagram HÄR och även deras facebook HÄR. 

(Hjälp med fotografering av en stor del av bilderna i inlägget har jag fått av min dotter Emmy.)

Må gott och kram från mig.

Annika

 

 

Dela gärna

About The Author

8 reaktioner på ”Som en symbol för renare hav.”

  1. Ja visst är de jättefina. Jag tog inte temperaturen den här morgonen, men enligt vad jag hört så låg det på ca 6 grader. Ja den stranden är något alldeles extra, även om det är vanskligt att bada där med tanke på undervattensströmmar som finns där ibland.

 1. Pingback: Jag tar en chans. – Gylleboannika

 2. Marguerite Fellman

  Hej, så roligt att se smycken från fina Guldviva på din blogg. Deras musselkollektion är otroligt fin och jag tror bestämt att jag får göra ett besök i affären innan jul. Ett musselhalsband måste man bara ha, fast armbandet är också väldigt fint. Tack för tipset 😉
  Hälsningar
  Marguerite

 3. Pingback: Juldagen med frost och en underbar hälsning från USA. – Gylleboannika

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen