Juldagen med frost och en underbar hälsning från USA.

Hejsan.

Jag vaknade upp till den ljuvligaste av juldagar.

Termometern visade på minusgrader och det var en sådan där riktigt skön och krispig morgon. I vattenbrynet stod en vackert vit ägretthäger, något jag aldrig sett här förut (tack för den upplysningen bäste Benny)

Jag njöt för fullt av mitt kalla bad. På en bänk satt några av våra grannar och åt sin juldagsfrukost i soluppgången.

Jag skyndade mig sedan hem till stugan för att äta en juldagsfrukost vid braskaminen. Just den här morgonen var det bara jag och Stefan, så vi kunde sitta länge och väl och njuta av maten. Jag tänkte med glädje på senaste gången lille Scott var här och satte guldkant på vår frukost. Inte så särskilt lugn, utan lite mer händelserik kan man säga. Varje dag har sina glädjeämnen och det gäller att njuta av dem alla.

Alldeles extra glad var jag den här morgonen. Jag hade under natten fått en hälsning från min älskade dotter i USA. Hon hade haft några hektiska dygn på smådjursakuten, men tog sig ändå tid att skicka lite bilder till mig. Det kom bland annat foto på en stackars hund som satt i sig en stor mängd med kondomer. Alltså, hur kan sånt bara inträffa? Och var det använda kondomer, eller? Frågorna hopade sig i huvudet på mig.

Men så såg jag!! …. på Andréas arm dinglade den julklapp jag skickat till henne för ett par veckor sedan. Musselarmbandet från Guldviva. Det hade kommit fram till henne i Auburn precis lagom till julafton. Det blev den bästa julklappen för mig själv, att Andréa också fick en julklapp hemifrån. Så bubblande glad blev jag, att jag glömde alla frågor om hunden med kondomerna…

Mer om smyckena från Guldviva kan ni läsa HÄR.

En fantastisk början på en vacker juldag.

Dagens citat: 

Gift dig med någon som är duktig på att laga mat. Skönhet försvinner med åldern – men inte hunger.

Ha en riktigt fin dag.

Kram Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen