Man blir så glad av lite sol.

Hejsan.

Även om det blåste halv storm och det var iskallt i vinden, så pirrade det lyckligt i kroppen så fort solen tittade fram.

Så gott som alla höstlöv hade fallit av träden, men ännu lyste de upp på marken som en blodröd äkta matta.

Molly och Lykke följde lyckligt med ut på en lunchpromenad trots den hårda vinden.

I det gamla Pippi-trädet knakade det oroväckande i de torra grenarna. På sjön gick det riktiga små vågor.

Tänk så glad man blir bara solen tittar fram.

Men ett litet moln på min himmel är där förstås… Min fina svärmor Karin fyller hela 90 år just idag, och omständigheterna gör ju att jag inte kan ge henne någon grattiskram. Men jag skickar dig Karin en bamsekram här och hoppas att din dag ändå blir fin. Karin, jag hoppas att jag kan komma och dricka kaffe ur dina vackra tomtekoppar en annan gång, så som vi ju alltid gör då du fyller år.

Dagens citat:

Det bor en trädgårdsmästare i varje själ, som vattnar jorden för varje tanke som vill väl.

Jag önskar er alla en fin dag, särskilt svärmor Karin förstås.

Kram Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen