Semestern inledd som förr i tiden…

Hej hej

Nu har jag inlett min semester på ett sätt som förr alltid var vanligt för mig…. med migrän… Sådär var det alltid de första dagarna av ledigheten, då jag brukade bli liggande pall med dunkande huvudvärk och kraftigt illamående. Och precis så blev det i år också. Dunderhuvudvärk. Attans…

Jag fick rota fram en sådan där rolig pilla med röd triangel, och inte ens den ville ta bort smärtan riktigt. Det var bara att ligga pall med slutna ögon. Kanske berodde det på stress, eller så hade det med ögontrycket att göra (som ju inte alls är särskilt medgörligt just nu). I alla fall så är det onda borta nu, och livet leker igen.

Nu har jag också lite extra tid att mota bort stresshormonerna genom att vistas i den gröna sköna skogen, och gissa om hundarna då blir glada. De fullkomligt ylar av glädje när de får följa med på längre rundor i skogen.

När Mollys ryggsäck kommer fram här hemma, då vet de allihopa att en längre hundrunda är förestående. Molly har ju en särskild ryggsäck som hon får åka i eftersom hennes ena knä konstrar och hon får då lite mer ont och orkar inte gå så långt. Innan Andréa åkte till Canada så fick alla tre hundarna genomgå en grundlig undersökning. Då konstaterade hon att Mollys knä verkligen inte är så bra. Så självklart får Molly åka när det blir för långt för henne.

Nu är semestern inledd och många busiga sommardagar väntar med nära och kära. Ljuvligt!

Dagens citat:

Tvivla inte lilla hopp, du ska snart lysa igen och gå genom tiden med tillförsikt.

Ha det gott och kram från mig.

Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”Semestern inledd som förr i tiden…”

  1. Ny dag och nya tag som det så vackert heter. Så obehagligt med migrän, första gången jag fick det blev jag riktigt rädd hade gått in i den ålders vi alla kommer i som kvinnor haha ,det var då jag fick migrän för fösta gången det började med synstörning zick zack ute i ögonvrån och måttlig huvudvärk på det. Det var att slurpa en bamyl och gå och vila. Och som du nämner ofta när man kopplar av då kommer det. Nu får du vila dig mycket och mysa med dina barnbarn.
    Vackra foton som alltid. Idag ska jag på musik i Järrestads kyrka kl två, lagom tid för mig som lägger mig tidigt och stiger mer än gärna upp klockan fem.
    Hoppas det går bra för din dotter i fjärran land.
    Kram/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen