Olika känslor vid middagsbordet.

Hej hej

Hos oss är fåglarnas middagsbord en välbesökt plats vid den här tiden på året.  Den här vinter har vi minst tre ekorrar som gärna också kommer och förser sig med godsaker.

Fast det är inte alltid som de där tre ”korrarna” är sams och inte håller de så särskilt fint bordsskick heller, nej ibland uppstår rejält heta känslor och en väldig tumult. Slagsmål mitt i middagsmaten så att frön och nötter skvätter omkring.

Då blir det ett högt tjattrande, det är svansar som piskar hårt fram och tillbaka och till sist så far de tre slagskämparna på olika håll upp i träden.

Fåglarna ser mest lite chockade ut när lugnet åter lagt sig runt middagsbordet.

Jag vet inte riktigt om trötthet räknas som en känsla, men just dödstrött är något som lilla hunden Penny ofta blir vid vårt eget middagsbord när vi ätit kvällsmat.

Nej, ju mer jag tänker på det så är den tröttheten som drabbar min lilla valp nog mer en form av ett tillstånd faktiskt 🙂

Ett annat tillstånd man kan hamna i är ju att bli euforisk. Just upprymd och pigg det blir jag nästan varenda morgon på bryggan vid den här årstiden. Så underbar start på dagen.

Dagens citat:

Hur många paddor måste man kyssa för att hitta sin Iphone?

Ja, ibland undrar jag om det finns fler än jag som är lika bra på att förlägga sin telefon om dagarna….

Ha det gott, Annika

Dela gärna

About The Author

4 reaktioner på ”Olika känslor vid middagsbordet.”

  1. Åh vilka underbara ekorrar, så fina foton du tar. Brrr ja du badar du har jag också gjort idag ,men på Örums Nygård haha. Där är underbart och njuta varmt och skönt.
    Ha en fin fredag/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen