Livet tuffar på.

Hejsan.

Påsken är över och livet återgår till det normala igen.

Men kanske inte helt normalt ändå, för än finns ”coronafaran” kvar. Men för mig är det normalt att jobba ensam hemma och istället för lunchraster och fika brukar jag ta mig ut i naturen på en tur.

Att starta dagen, ensam med en promenad tillsammans med hundarna runt sjön, eller lite morgonlöpning i gryningen, det är ju sånt jag alltid brukar göra.

Så här hos mig tuffar livet på som vanlig nu när påsken är över.

En annorlunda sak är att det nu är betydligt mindre flygplansstreck i luften. Förr kunde det ibland vara hela rutmönster på himlen efter en massa plan. Nu ser man bara ett enda streck då och då, och genast undrar man var det planet är på väg.

Livet tuffar på som vanligt igen och våren knackar på dörren alltmer. Påsken bjöd på härliga dagar, dagar då jag hade tid att pyssla och mixtra. Jag knåpade ihop en liten trädgårdsfilt åt barnbarnet, som han kanske kan ha i skrindan i sommar. Några nya grytlappar till en dotter blev det också.

Det handlar inte om hur man har det, utan om hur man tar det!

Dagens citat:

Njut av stunderna i livet, i morgon är de  minnen.

Ha det gott och kram.

Annika

Dela gärna

About The Author

8 reaktioner på ”Livet tuffar på.”

 1. Ann-Christin Mara

  Hej Jättefin filt du gjort. Vackra färger. Är det färgat garn eller har du köpt och blandat själv. Tacksam om du ger mig tips på mönster och garn. Hälsningar Anki

  1. Tack så mycket. Både mönster och garn har jag hittat på en internetsida som heter hobbii. Garnet heter Lollipop och möstret heter ”värmande ränder. Garnet är blandat från början i nystanen. Hälsningar Annika

     1. Godmorgon.Nu har jag beställt garnet och tog samma färg som du. Tycker det är en vacker färgklick Hoppas nu jag klarar mönstret. Önskar dig en trevlig helg. Kram Anki

 2. it appears to me, just by looking, that the cats and dogs ”work from home” too and nice work it you can get it !

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen