En stillsam julafton i Gyllebo.

Hejsan.

Vår julafton blev verkligen lugn och skön. Jag började som vanligt med en runda ner till sjön.

Morgonen bjöd på ett fint duggregn som inte direkt kändes så särskilt juligt.

Vid middagstid gav sig Emmy hem till sin pappa där de skulle fira en coronasäker jul utomhus. På bilderna som de skickade så såg de ut att ha det så himla mysigt med korvgrillning, eldkorgar och varma filtar.

Kvar hemma i Gyllebo blev det bara jag, Stefan och min pappa Kurt. Vi fick en riktigt mysig julafton. Lugnt, fridfullt och skönt. Istället för det traditionsenliga julbordet vi brukar ha, så hade jag fått andra direktiv. Lutfisk önskade pappa Kurt sig mest, så det fick det bli. Till förrätt njöt vi av en liten  skiva kavring med god rökt ål på.

Och när jag serverade kvällens efterrätt (ris á la malta med saftsoppa) så kom Emmy tillbaka från sitt julfirande.

Sedan blev det lite enkla julklappar, kaffe, skratt och massa mys.

Dagens citat:

Ta inte livet för allvarligt. Du kommer ändå inte ifrån det levande.

Med omtänksamhet och en stor portion humor brukar det mesta bli bra.

Ha en fin dag.

Annika

(och nej, jag satt inte såhär nära min pappa mer än en pytteliten stund när bilden togs, och då höll jag andan allt vad jag kunde)

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen