Får, troll och annat spännande i Gyllebo.

Hejsan.

Förra helgen när Scott checkade in här i Gyllebo några dagar, så varvade vi alla vilda biljakter i köket och de våta baden i poolen, med lite upptäcktsfärd i sommarbyn.

Scott älskar sin sittvagn, så han hoppade glatt upp för att ta en runda till fårens hage. När vi kom dit så hade vi sådan tur att de alla låg alldeles vid stängslet och slöade. Scott var så modig och kunde klappa den ena tackan lite grann bakom örat. Vilken lycka för en liten pojke.

Efter det gick vi till trollen på andra sidan Slottsvägen.

Här i Gyllebo finns det en väldigt spännande trollstig minsann. Där finns det en massa olika sorters troll, både gulliga och lite läskiga.

Alla de där trollen var ganska kul tyckte Scott, fast de små bilarna som någon placerat utanför sin trädgård för att påminna trafikanterna om att sänka farten, ja de bilarna var nog det allra roligaste av allt.

Sedan var det dags för en liten middagslur för Scott, så undertiden som han ”låg på laddning” så samlade jag lite krafter av lugnet i min trädgård.

Bästa mormorsuppladdningen får man nog av att sitta en stund och dumstirra på dansande fjärilar.

Ja, det blev mycket barnbarn i det här inlägget, men det är inte så lätt att ägna sig åt andra aktiviteter när man är mormor på heltid i några dagar.

Dagens citat:

Tröttna aldrig på att göra de där små sakerna för de du har i din omgivning. Ibland är det just de små sakerna som fyller stora delar av deras hjärtan.

Ha en bra dag

Annika

Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen