Molnig morgon och en liten Scott checkar in.

Hejsan.

Det var en rejält molntung och grå morgon då jag gick ner till sjön. Jag tänkte för mig själv att det nog inte fanns så stor chans att få se solen den här gryningen.

Men som en extra morgonbonus så skingrades det grå molntäcket och en liten vacker soluppgång syntes för en kort stund. Tacksamhet!!

Ganska snart begav jag mig hemåt igen, eftersom det skulle komma en liten gosse till oss och checka in. Det var Scott som skulle komma och bo i Gyllebo över helgen, då hans föräldrar hade annat bus för sig.

Scott kom och genast blev det full rulle här hemma. Huset fylldes med små bilar precis överallt och det tutade och brummade både ute och inne. Det var polisjakter, sophämtning, gödselspridning, branduttryckning och ett allmänt rörigt bilrally, och alltihopa på en och samma gång.

När det sedan blev sol och ganska varmt på eftermiddagen så fick det bli lite simskola här hemma i Gyllebo.

Under tiden som Stefan och Scott busade i poolen så fixade jag en dubbel sats pannkakor åt de båda badpojkarna. Samtidigt njöt jag av den vackra blomsterbukett som Scott tagit med sig från sin mammas  trädgård i Tomelilla. Jag älskar dahlior, men eftersom vi brukar ha så väldigt mycket sniglar här, så är det dömt att misslyckas för mig att odla dem här hemma. Men visst är de vackra!

Dagens citat:

Känn efter med magen. Följ hjärtat och tillåt dig att gå vilse ibland.

Ha det fint, Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen