Eremit i karantän.

Hejsan.

Allt sedan julafton så har jag levt ännu lite mer isolerat. Coronan har krupit närmare oss och vi har alla i familjen fått leva i karantän, var och en på sitt håll. Några med symptom, andra rädda för symptom…

Men till min stora glädje kunde jag äntligen få träffa Emmy igen i helgen.

Vi passade på att ta en härlig vandringstur med hundarna i solskenet. Hon och jag!

Vi kunde glatt konstatera att vattenståndet ökat i både sjön och vattendragen runt om. När vi passerade ”ålakistan” så porlade det så härligt. Ett ljud jag inte hört där på länge.

När vi gått ungefär halva rundan så blev lilla hunden Molly så väldigt trött i sina ben. Då var det bara att sätta henne i ryggsäcken och promenera vidare.

Tänk vilken energi det ger att få träffa en dotter en solig vinterdag i januari. Mer än så behövs egentligen inte, så länge vi alla får ha hälsan och vara friska.

Dagens citat:

Bara för att jag axlar det så bra betyder det inte att det inte är tungt.

Tyngd ger bra muskler. För allas vår skull så fortsätter åtminstone jag att håll i och hålla ut. Min önskan är att alla gjorde sitt bästa. Tyvärr har jag vänner och bekanta som mist nära och kära i detta äckliga virus. Friska och starka personer som borde haft många år kvar att leva. Mina tankar är ofta hos dem♥

Kram Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen