Den första maj hissas alltid flaggan.

Hejsan.

Den första maj är ju en alldeles speciell dag i vår familj. Det är min äldsta dotters födelsedag. Ända sedan hon föddes har flaggan i Gårdlösa hissats i topp den dagen. Såklart även i år.

Precis som det året Andréa föddes så var det ett härligt väder hela Valborgshelgen.

Morgondimmorna låg vackert över landskapet när jag tog mitt dopp i sjön. Det var så väldigt vackert. Jag hade redan hunnit spela in en grattissång till min födelsedagstös i USA när jag kom fram till bryggan.

Just den första maj hade jag lite extra bråttom att komma hem från skogen. Vi skulle ju till Gårdlösa och hissa flaggan och fira ett födelsedagsbarn.

För även om Andréa ju själv just nu är på andra sidan Atlanten så hindrar ju inte det att resten av familjen har födelsedagskalas.

Så därför samlades vi, hela hennes brokiga familj, för att fira och skicka henne hälsningar i form av filmer och foto över nätet. Hon lär ha skrattat så hon grät åt systrarnas tokerier, och samtidigt utlovat att nästa år skulle hon minsann själv vara med på sitt ”barnkalas”.

Den första maj är även en speciell dag för mig. Då fick jag den tunga titel som jag med stor glädje bär för resten av mitt liv – nämligen mamma!

Dagens citat:

Låt därför livet bära med sig vad det vill, och låt mig vara stark nog att ta emot vad det bjuder.

//Astrid Lindgren

Ha en riktigt fin torsdag.

Kram Annika

Dela gärna

4 reaktioner på ”Den första maj hissas alltid flaggan.”

  1. Vad mysigt och familjärt det ser ut. Gulligaste lekstugan jag sett tror jag. Härliga naturbilder också som alltid. Hoppas du har det fint fast det kanske regnar. För det gör det här minsann. Kraaaam pia

    1. Vi hade det verkligen mysigt. Lekstugan är samma som mina egna barn lekte i när de var små. Fast nu har deras pappa och hans sambo renoverat den så den blivit såhär gullig. Här ska nog nog snart börja regna igen. Ha det fint och en stor kram Pia.

  2. Pingback: Allesammans. – Gylleboannika

  3. Pingback: En stund att andas. – Gylleboannika

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen