En stund att andas.

Hejsan.

Efter snart tre veckor på nya jobbet så börjar jag känna mig lite mer hemmastadd med mina uppgifter. Jag trivs väldigt bra och mina arbetskamrater är underbara allihopa… fast det visste jag ju innan!

Mitt jobb är ibland lite tung och svettigt, vilket passar mig väldigt bra. Att röra mig fysiskt gillar jag ju, (även om jag inte  riktigt gillar att gå på gym). Nu får jag förhoppningsvis lite gratis armstyrka och gäddhänget försvinner. Win-win!

Och alldeles extra underbart är det nu när helgen kommer. När jag tassar genom skogen ner till bryggan och känner hur allting bara får stilla sig. En stund att bara andas och reflektera.

Det man inte ser varje dag, det uppskattar man än mer, och precis så känns det med mina morgonbad nu.

Fast den här helgen blir det ingen sjö, ingen brygga och inte något morgonbad för min del. Nej, den är helgen kommer jag att göra Stockholm otryggt, och jag längtar!! Jag ska hälsa på min ”veterinärdotter” och fira hennes födelsedag. För första gången på väldigt många år så har jag chansen att få fira dagen tillsammans med henne själv!!

Förra året firade vi hennes dag så HÄR.

Dagens citat:

Ibland behöver du bara  slappna av, släppa taget och ha tillit till att livet leder dig rätt.

Ha det bäst och njut av våren var ni än är.

Kram Annika

 

Dela gärna

2 reaktioner på ”En stund att andas.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen