Allesammans.

Hejsan.

Nu när hela min familj äntligen var samlad i samma världsdel och i samma land, så tyckte jag att vi skulle passa på att fira det lite extra. När jag föreslog att vi skulle gå ut och äta så såg alla en aning trötta ut och ingen verkade särskilt ”gå-ut-sugen”  alls. Istället så det fick bli fest hemma hos oss i Gyllebo.

Med en familj med lite olika smak vad gäller mat, så fick det bli lite ”gott och blandat”. Det blev kallskuret, potatisgratäng, vegetariska biffar och viltgryta. För första gången hade jag provat att göra tjälknöl på hjort, och det blev så gott!

Det var ett glatt och hungrigt gäng som samlades. Fast mest var vi alla nog uppspelta för att vi var tillsammans igen tror jag. Kanske var de gladaste i gänget, de tre systrarna Henriksson.

Det åts och babblades, precis som det ju ska göra när en stor bullrig familj är samlad.

För lille Scott var det första gången han fick uppleva att ha sin mammas familj under samma tak, och han såg verkligen ut att gilla det.

Såklart var vi tvungna att ta en färsk familjebild, nu när hela gänget var tillsammans.

Förra gången vi samlades för att låta oss porträtteras var på Andréas kalas den 1 maj, och då var hon ju själv inte med. Om den dagen kan ni läsa HÄR.

Jag älskar min familj och mina underbara döttrar så mycket. Min lilla triss som är som tre pusselbitar som så lätt faller samman när de möts, som tre små bitar som passar så bra ihop och som liksom kompletterar varandra med sina likheter och olikheter.

Dagens citat:

Vissa vänner finns där när det är vått, andra vänner finns där när det är torrt. Men de bästa vännerna finns där i både vått och torrt.

Tack familjen som allihopa bidrar till att vi har den fina sammanhållningen som vi har, något som inte alltid är en självklarhet i bonusfamiljer.

Kram Annika

Dela gärna

6 reaktioner på ”Allesammans.”

  1. Det är härligt när alla kan träffas. Vi är 18, eller 20 (med två stora bonusbarnbarn) så det är svårt att få ihop. Familjebilder får jag aldrig ta, de säger jag förstörde deras barndom när de hela tiden hade en kamera i nyllet på dem. Numera är jag glad om jag lyckas samla alla barnbarnen på bild😇
    Maten såg väldigt god ut!

    1. Wowww vilket gäng ni är, så kul det måste vara. Fast vad tråkigt att barnen upplever det negativt med att du tar bilder. Mina töser gläds nog åt mina foto, även om jag får vara noga med vilka foto jag lägger ut här såklart (har såklart gjort ett par klavertramp under åren). Jag tror att maten var uppskattad. Tack! Kram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen