Vita Stenen.

Hejsan.

För att koppla av och få en stunds andrum så behöver man inte ha någon lång semester. Inte behöver man heller fara särskilt långt bort. Nej, man kan stanna upp en helt vanlig ledig dag och leta upp ett litet guldkorn i närområdet.

Njutning och avkoppling var precis vad jag och min dotter fick den där eftermiddagen då vi checkade in på Vita Stenen.

När vi burit in våra väskor på det enkla, fräscha rummet, slog vi oss ner på uteplatsen med vars en svalkande drink i handen. Jag kände hur min spända nacke mjuknade och vi njöt båda av en stilla och härlig stund tillsammans. Mor och dotter, och som bästa vänner♥

Vita Stenen ligger ett stenkast utanför Sankt Olof, mjukt inbäddad i en underbar natur.

Redan innan vi kom så hade vi bestämt vilken meny vi ville ha. Och jag lovar, den maten vi fick oss serverad, den tog oss raka vägen upp till ”smakhimmelen”.

I lugn och ro avnjöt vi något av det godaste vi ätit på länge. Med råvaror från trakten och med den proffsig tillagningen så kunde det ju inte bli annat än superbt.

Efter maten sjönk vi ner i ett varmt, skönt spabad och njöt av den stilla kvällen och av att ha tid för lite småprat utan att bli avbrutna.

Innan pyjamas och säng kallade på oss, så tog vi en härlig promenad längs den söta lilla grusvägen.

Ganska fort somnade vi sedan båda två i våra sköna sängar. Nästa dag vaknade vi upp till en klarblå himmel som lockade till nya äventyr. Men först väntade en supergod hotellfrukost på oss i matsalen.

Dagens citat:

Du kan inte lägga till mer tid till livet som du har kvar att leva, så se istället till att lägga till mer liv till den tiden som du har kvar att leva.

Kvalitetstid, och ensamtid med mina döttrar då och då, det är ovärderligt för mig. Så tack Vita Stenen och tack finaste Amanda.

Kram Annika

Dela gärna

About The Author

1 reaktion på ”Vita Stenen.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen