Solen finns där – alltid!

Hejsan.

Det har varit ganska många gånger nu som solen blygt gömt sig bakom tjocka grå moln på morgonen när jag kommit till sjön för att ta mitt morgondopp.

Det har varit dimmigt och grått, men temperaturen har varit behagligt varm. Riktig sommarkänsla i allt det gråa.

När jag var lite extra tålmodig och väntade en lite längre stund så fick jag till sist bevisen på att den fanns där bakom allt det gråa ändå, solen…. Ja, den finns alltid där – under alla omständigheter!!

Och det är ju långt ifrån alla som älskar torka och skarpt solljus… för alla dem är det skönt med enbart små korta ljusglimtar. Alla sniglar till exempel.

En del verkar fullkomligt besatta av ljuset, som tex nattfjärilar, som störtar mot ytterbelysningen om kvällarna. Min dotter frågade mig varför de egentligen inte stiger upp lite tidigare på morgonen, när de nu tycks älska ljuset så mycket… Ja du Emmy, du har alltid haft så många ”bra” frågor ända sedan du var liten.

När vädrets makter inte riktigt orkade hålla tätt en hel dag, då kröp jag in i mitt lilla orangeri och pysslade med sommarens pelargoner istället. Det var mysigt det också.

Dagens citat:

Låt dig aldrig bli en fånge av ditt förflutna. Det var bara en lektion, inte ett livstidsstraff.

Ha en fin dag och kram från mig.

Annika

Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen