Vi har ett resultat.

Hejsan

Kanske är det någon som minns att jag skrev om min dotter i USA, att hon för en tid sedan gjorde ett väldigt stort examensprov efter sin långa specialistutbildning i både Kanada och i USA. (det inlägget hittar ni HÄR) Det var ett stora provet som skulle kunna ge henne den fina titeln som veterinärdiplomat i akutmedicin för hund och katt, titeln hon siktat mot i så många år

I fredags fick hon äntligen sitt skriftliga resultat, och hon var godkänd!! Hon har klarat provet, med vad jag förstår, god marginal! Glädjestrålande ringde hon hem. Först till sina systrar och sedan till oss föräldrar för att berätta . Hon var så lättad och så glad förstås, med en flaska bubbel i högsta hugg!

Här hemma i postlådan har det för några veckor sedan också dimpt ner ett masterdiplom.  Det var en annan utbildningen/forskning, som Andréa liksom gjort lite vid sidan om allt det andra.

Ja, det är inte helt lätt att skriva om det här utan att det låter en aning skrytsamt. Fast självklart är jag både glad och stolt för min Andréa:s skull. Glad för att hon nu har klarat hela sin långa utbildning och har fått den titel som hon lär vara ensam om i Sverige. Exakt var ”princess” kommer ifrån – ja det vet jag dock inte….

Enda smolken i bägaren är att hon förmodligen kommer att arbeta utomlands framöver. Men just nu är jag bara stormande glad, och inom en väldigt snar framtid finns hon här hemma hos mig igen ett litet tag.

År 2018 skrev jag ett inlägg där jag sammanfattade lite om Andréa:s långa och yviga resa till veterinäryrket. Det inlägget hittar ni som är intresserade HÄR. Och faktiskt så var det mycket på grund av hennes långa utlandsvistelse som den här bloggen föddes. Så idag fick det helt enkelt bli ett inlägg tillägnat henne ♥ … och lite vackra morgonbilder från Komstad i förra veckan, det är väl aldrig helt fel.

Dagens citat:

Du blir aldrig kritiserad av de som gör mer än du själv. Du blir alltid kritiserad av dem som gör mindre. Kom ihåg det.

~Denzel Washington~

 

Ha det gott

Annika

Dela gärna

About The Author

6 reaktioner på ”Vi har ett resultat.”

  1. Tack Pia!!!! Ja stolt är jag, stolt och glad, särskilt efter det tuffa året då coronan var som värst och allting kändes väldigt osäkert i världen, då var det tufft för oss alla. Jag önskar dig också en extra fin dag. Kram

 1. Så roligt! Stort Grattis 🥂 Ibland får man låta lite skrytig om sina barn.
  Du kan ju hoppas på att hon ska jobba i Danmark då, det är inte så långt 😇
  Förstår att du är både glad och stolt och tacksam för att hon kommer hem!
  Läser du många bloggar själv? Eller ingen?
  Jag följer ett tiotal, det har krympt avsevärt efterhand som folk slutar… själv har jag bloggat i kanske femton år.

  1. Tusen tack!! Ja det kan jag ju hoppas på, dock är jag rädd att det blir Kanada som blir hennes hemvist. Jag läser några bloggar ja, särskilt dem jag träffade i verkligheten på en bloggträff för en del år sedan. Förr tog jag lite mer seriöst på mitt eget bloggande, nu gör jag det mest för min egen skull, det är ju så himla roligt att kunna gå tillbaka och minnas.

 2. Härligt Härligt att läsa om Andre’a jag tycker att man MÅSTE få vara stolt över sina barn 😍allra helst när man VET hur dom har kämpat🤯😥😀med allt som hörtil tårar o skratt o ett STOR jävlarenamma .Njut nu o så ta igen all förlorad tid med henne när hon kommer hem🥰💇🏻‍♀️

  1. Ja du har så rätt, och du VET ju, du har fått dina uppdateringar regelbundet varannan månad i hela hennes liv… Nu längtar jag bara efter att få krama henne. Förmodligen kommer hon att mötas av samma bölande mamma på Kastrup som hon tog adjö av för två år sedan på Kennedys flygplats. Var rädd om dig M, vi ses snart igen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen