Så mycket mysigt nu så oktober bara swishar förbi.

Hejsan.

Jag undrar om det är fler än jag som märkt hur tiden liksom bara rusar förbi nu och man halvspringer till allt man ska göra. Timmarna och dagarna räcker inte riktigt till tycker jag.

Det känns som om livet var mycket lugnare för ett år sedan. Lite mer som att; ”det man inte hinner med idag, det kan man göra i morgon eller nästa dag”. Nu har man plötsligt fått en sådan himla massa roliga saker som man tvunget vill hinna med.

Fast å andra sidan så känns livet lite festligare nu igen måste jag säga. Kalendern fylls på med mer och mer roligheter och coronan faller en aning i glömska.

Men att prioritera lugnet och stillheten vid sjön, det är ett måste att hinna med. Det bästa på hela dagen.

Även om det inte riktigt är som förut så är det väldigt befriande och mysigt att kunna hitta på saker igen. På bara en vecka har vi varit på Franskans och ätit säsongens sista galette. Jag och Amanda har varit i Ystad och ätit en mysig lunch tillsammans, och för bara några dagar sedan var jag med mitt Ullaredsgäng på Gekås och shoppade loss. Vi pausade med en pilsner i Sportbaren. Den smakade himmelskt!

Men nog känns det som om världen börjat växla upp tempot igen. Jag har lovat mig själv att försöka hålla fast i lugnet och stillheten så hårt jag bara kan. Luckor i kalendern då och då, och kanske så får bloggen stryka lite på foten.

Dagens citat:

Skäms aldrig för att säga – ”Jag är sliten och har fått nog. Jag behöver lite tid för mig själv”. Det är inte att vara egoist. Det är inte att vara svag. Det är att vara människa…

Det är inte svårt att säga ”nej” tycker jag, det svåra är att veta att man kan missa en massa roligt.

Ha en fin måndag.

Kram Annika

Dela gärna

About The Author

2 reaktioner på ”Så mycket mysigt nu så oktober bara swishar förbi.”

  1. Jag klarar inte riktigt av at växla upp tempot. Känner stress när jag ska handla och vara bland en massa folk. Tycker inte om att trängas alls. Vill bara vara hemma i lugn och ro. Ja utom när man jobbar såklart. Där är det ett högt tempo som räcker för hela dagen. Pandemin har satt sina spår. Kraaam Pia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen