Vi gick till sjön för att köpa glass.

Hejsan.

Det är så härligt här på sommaren, att man så lätt kan vandra ner till badplatsen för att köpa sig en glass och bara njuta.

-”Tott illar Magnum”,  upprepade Scott för säkert hundra gånger när vi kom fram till badplatsen. Och så fick det bli, en Magnumglass till Scott.

Även om det bara var förmiddag och kanske egentligen inte riktig glasstid, så kan man ju inte rätta sig efter några sådana oskrivna regler. Är det sommar så är det väl alltid glasstid, dygnet runt nästan!

Sedan var det dags att rulla hem igen.

I våras när Stefan grävde upp tomten och dränerade vid huset, så passade vi på att så lite ängsblommor vid gästhuset. Nu blommar det för fullt där och det är så himla vackert. Scott var inte så sugen på att vara med på några fler foto, men lite blommor från den lilla ängen det ville han gärna plocka till sin mormor. Lille Nicolaj hade vaknat i sin vagn och av minen att döma så var han nog mest hungrig.

Dagens citat:

Vi är inte bara här för att betala räkningar och dö. Lev livet och gör mer av det som får dig att må bra.

Ha det riktigt gott och ta vara på tiden, och ät glass!!.

Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”Vi gick till sjön för att köpa glass.”

  1. Haha han är för söt lille Scott vet vilken glass som är bäst. Lille Nicolaj han växer på ser jag dom är för söta, förstår du njuter av sommar och barnbarn
    Må väl/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen