Rosor.

Hejsan.

De blommar nog som bäst just nu, rosorna i min trädgård. Det är en väldig massa olika sorters rosor som jag har i min rabatt. Att det blivit en sådan blandning beror nog mest på att jag haft så svårt för att välja ut bara en sort och en form på blomma. Jag älskar dem alla, vilken färg eller sort de än är, så hur ska man då kunna välja.

Om min trädgård nu är överdådig med alla sina blommor, så är det inte lika bra ställt på min mammas grav. Torkan, och till viss del min egen tid, har gjort att det enda som växer där just nu är en ofantlig stor fingerborgsblomma. Men vi har åtminstone tagit oss tid att göra gravstenen fin och fri från mossa och till hösten lovar jag att plantera lite nya fina växter där igen. F´låt mamma ♥ … men du har den högsta blomman av alla.

Här hemma i trädgården hittade jag ett roligt litet flygfä. Lysande grön var den, så att jag nästan trodde att det var en flygande lövgroda.

För en vecka sedan var jag och Stefan på Musik i Brantevik och lyssnade på Uno Svenningsson. En underbar kväll att bara koppla av en smula och bara må gott.

Dagens citat:

Vänta inte på att någon ska ge dig blommor. Plantera din egen trädgård och smycka din själ.

Kram Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”Rosor.”

  1. Älskade rosor jag har också fina utmed vägen och kommer allt som oftast tänka på psalmen tack för rosorna vid vägen. Jag gör inget med mina och ändå så blommara de så fint. Jag plockade en fin bukett och gick till kyrkogården i går och satte till mannen som vi köpte huset av, brukar gå dit med lite blomster, kanske han kikar ner och ser blommor från hans trädgård. Jag tycker det är fridfullt att vandra på kyrkogårdar, så många fina viloplatser. Åh vilken lustig filur ja men visst flygande grodor det kan säkert komma framöver.
    Kram/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen