Veckobrev och vattenstånd.

Hejsan.

Även om allting inte är perfekt och helt ultimat hela tiden, så finns det så många små glädjeämnen varendaste dag.

På min runda vid sjön så kan jag glädje mig över att vattnet ökar lite mer för varje dag. Vattennivån i sjön stiger och i de små bäckarna porlar det lite vildare för varje dag som går.

Efter flera torra säsonger så är det ju fullständigt nödvändigt med vatten för allting ska överleva och frodas i naturen. Det är en av de saker jag gläder mig åt på mina morgonrundor.

Så blir jag såklart överlycklig när jag hör att alla mina veckobrev dimper ner i en strid ström på andra sidan Atlanten. Glad blir jag också när jag ser att min dotter får en sällsynt men välbehövlig sovmorgon någon enstaka gång.

Att tända fyr i braskaminen och dela en smörgås med min extremt sura katt Judith, det kan också vara en källa till en riktig lyckokänsla. Även om både hon och jag lagt på oss något kilo av allt mackätande så får det vara värt det.

Dagens citat:

Ta ingenting för givet. Livet kan förändras med blixtens hastighet. Lev därför avsiktligt, lev medvetet och lev nu för allt vad du är värd.

En kram från mig.

Annika

(ovanstående bild på mig har min badkompis Tina tagit)

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen