Kände mig som Elsa i Frozen.

Hejsan.

Det finns en Walt Disneyfilm som jag gillar sådär lite extra mycket – filmen om Elsa, Anna, Olof och alla de andra i filmen Frozen. Den är så fin och innehåller så vacker musik.

Den här morgonen kände jag mig verkligen som Elsa i den filmen. Morgonen var alldeles isigt blå och vattenytan var på sina håll täckt av en hinna av is som såg ut att vara klarglas från fönsterrutor. På andra ställen såg det mest ut som glaskross efter ett butiksinbrott. Naturens egen skapelse.

I vattnet klirrade det med ett läskande läte, som av isbitarna i en gin & tonic.

Jag tände upp mina ljus på bryggan och tog mitt vanliga bad. Vattnet var 0,0 grader och jag njöt av mitt dopp i ungefär en minut. Med lugna stilla andetag, som nästan gjorde mig själv en aning förvånad, var jag bara här och nu i stunden. Wowww, vilken mäktig känsla.

Morgonen som påminde mig om filmen Frozen, fick mig att minnas senaste gången jag träffade min dotter. När vi båda gick på Broadway och såg den som musikal.

När jag var torr och påklädd igen så spelade jag in en liten filmsnutt till Andréa, som jag gör varenda morgon på mina tidiga morgonvandringar.

Jag tänkte på henne, och på det söta citatet av den gulliga snögubben Olof då han sitter vid brasan:

-vissa personer är värda att smälta för.

För dig Andréa kan jag gärna smälta lite, om det bara ges möjlighet att resa snart.

Dagens citat:

Livskvalitet är något helt annat än pengar.

Ha en riktigt fin dag och kram från mig.

Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”Kände mig som Elsa i Frozen.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen