Vårsysslor.

Hejsan.

Förra söndagen var en riktigt härlig vårsöndag här ute hos oss i Gyllebo. Solen strålade och uppåt dagen blev det riktigt varmt och skönt.

Till Scotts stora glädje var det dags för årets väghyvling och saltning i området. Det betydde alltså att en stor och väldigt intressant lastare körde fram och tillbaka på vår väg, här utanför huset.

Sedan blev det så varmt av solen, så vi fick ta av Scott hans vinteroverall. Det betydde att grabben blev dubbelt så snabb och vi fick öka på stegen för att hinna med honom överallt. Springa, springa …

Morfar Ginko (Stefan alltså) gjorde en paus i jobbet med att skura trallgolvet och plockade fram fotbollen istället för att lära ut sina gamla fotbollstalanger.

Även Amanda har ju gamla meriter i fotbollsvärlden, som hon visade upp, trots sin nyopererade mage. Jag själv satt mest och njöt av den första vårvärmen och så fick jag vara en tröstande famn för små gossar som gjorde vurpor på gräset.

Sedan tyckte vi att det var en god idé att gå in och grädda lite våfflor till eftermiddagskaffet. Mums så gott det där blev. Även om Scott såg väldigt misstänksam ut och tvärvägrade att smaka en endaste liten bit. Jaja, han får skylla sig själv minsann, små gossar behöver ju inte tvunget lära sig äta våfflor om de inte nödvändigtvis vill det.

 

Dagens citat:

Ett barn har förmågan att göra en man av sin pappa, och en pojke av sin morfar.

En helt underbar söndag hade vi och jag hoppas att ni alla också hade det riktigt gott!!

Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen