En magisk morgon.

Hej hej.

I början av veckan fick jag uppleva en fullständigt sagolik morgon vid bryggan.

Det tar mig nästan en halv timme att vandra genom skogen ner till sjön. Som alltid när jag kommer fram till bryggan känns det så lugnt och rofyllt där. Den här morgonen kände jag såklart likadant. Jag tände upp min lykta och  lite marschaller och såg sedan att himlen började färgas violett.

Jag tog mitt bad, som nu också innefattar en liten simtur runt bryggan. Undertiden formligen exploderade himlen i de ljuvligaste rosalila toner man kan tänka sig.

Det blev bara vackrare och vackrare. Det heta teet i min mugg hann bli kallt innan jag kom mig för att dricka av det. Naturens skådespel var alltför häpnadsväckande för att det skulle finnas tid för tedrickning.

Alla morgnar vid sjön är underbara och speciella. Men någon gång ibland blir det något alldeles extra. Det här var en sådan morgon. Sedan gick allt så fort, molnen löstes upp och morgonen blev en helt vanlig morgon med klarblå himmel och sol.

Dagens citat:

Du kan inte se vad som finns runt hörnet förrän du står där.

Man kan aldrig exakt veta vilken av alla morgnar som har det där lilla extra.

Ha en fin lördag och kram

Annika

Dela gärna

5 reaktioner på ”En magisk morgon.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen