Våren kom med dimma till Gyllebo.

Hej hej

För ett tag sedan kom våren till Gyllebo på riktigt. Det både luktade och hördes som vår, men över hela Österlen låg en tjock kall dimma.

Jag och mina döttrar trotsade dimman och packade ner småpojkarna i vars en vagn och gav oss ut i ”gröten”.

Trots att det kanske inte var så vackert och bildskönt, så var det verkligen härligt den här dagen.

Sedan var det mysigt att komma in igen. Lille Nicolaj fick passa på att prova sin nya pyjamas som jag ”direktimporterat” från Gekås i Ullared. Den satt som en smäck. Det är så kul med honom eftersom jag tycker mig se så mycket av Amanda i honom ♥

Så måste jag passa på att göra lite reklam. För ett par veckor sedan beställde jag frukt och avokado från ett företag här på nätet. Jag blev så himla imponerad av allt jag beställde, men särskilt av avokadon. De man köper i affärerna här hemma är allt som oftast bruna, tråkiga och inte alls så särskilt fina. Från det här företaget köpte jag 2 kg avokado, och inte en enda av dem var dålig. De var så fina och så himmelskt goda.

Tips, tips, det här är en helt osponsrad reklam för företaget Finca Solmark, som säljer ekologisk frukt och grönsaker.

Dagens citat:

Bästa sättet att vara ledig är att vara upptagen med det man tycker är kul.

Ha en fin dag

Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”Våren kom med dimma till Gyllebo.”

  1. Gillar dina foton, tänk det är dina flickor dina barnbarn visst är det stort, vilken gåva.
    Ofta mycket ofta går mina tankar till mitt älskade saknade barndomshem och när jag hade sommarlov. Då satt jag ofta på fars hemmagjorda gunga med kraftigt rep och den hängde i det stora trädet på gården, liten späd var jag och då tänkte jag framåt att hur många barn ska jag få, vi var sju syskon, och inte anade jag då att vår gåva blev åtta barnbarn.
    Fin avokado men jag har aldrig kunnat förlika mig med att äta det. Har ju jobbat med frukt och grönt sen jag slutade skolan och sålt mycket frukt och grönt, men det sägs att just avokado är bra fett. Härligt din dotter ska med dig till fjärran land! Ha en fin onsdag. Kram/MH

    1. Barn och barnbarn är en gåva. Ja, avokado är nog inte den nyttigaste grönsaken, men jag gillar det, och unnar mig det ibland. Det känns skönt att inte behöva resa ensam och det ska bli så mysigt att resa. Kram kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen