Mitt Mars 2023

Hejsan.

Det är ju dags att summera Mitt Mars

Den här månaden har jag betydligt färre bilder och upplevelser än vad jag normalt brukar ha. Förutom att jag jobbat på Luckan så har jag haft en hel del att ta tag i och ordna med den gångna månaden. Pappa Kurts hus har blivit klart för försäljning så det har varit lite möte och annat fixande med den saken. Jag har varit på P7 i Revingehed och lämnat tillbaka alla militärattiraljer från min tid som hundförare och jag kan nu (med en viss sorg i hjärtat) anse hemvärnet som ett avslutat kapitel i mitt liv. Jag har varit på Ullared med ”gamla goa gänget” och så har vi firat min yngsta dotters födelsedag.

Nu hälsar jag April månad välkommen. Närmast på tur står lite påskfirande då vi ska träffa vänner, äta gott och bara umgås. Efter bekymmer med mina ögon och de nya läkemedel som ger mig jobbiga biverkningar, så hoppas jag att det nu kan bli stopp på det höga tryck som kan hota  min syn.

Men, något härligt väntar på mig i slutet av april, något jag längtar väldigt mycket efter! En resa till fjärran land..

Dagens citat:

Tänk om livet är lite mindre som ett arbetsschema och lite mer som ett konstverk.

Ha det bäst och kram Annika

Dela gärna

4 reaktioner på ”Mitt Mars 2023”

 1. Tänk nu är det april det är ju en vårmånad men ännu så isig. Men så mycket fina vårlökar som hälsar våren välkommen. Så jobbigt med ögonen, hoppas du kan bli bättre i dom.
  Jaså varit och shoppat på Gekås, förr hörde man att det är så mycket billigare nu säger en del det är inte så stor skillnad mot hemmabutikerna. Men en utflykt är ju alltid lika roligt.
  Åh du ska åka till din dotter tror jag, men reser du allena?
  Nu är vi inne i påskveckan en fin tid som jag gillar. Hoppas ni får en fin sådan.
  Kram/MH

  1. Gekås är inte särskilt billigt längre, men vi åker dit mest som en utflykt och för att träffas. Så rätt så… jag ska till min dotter i Kanada, och till min stora glädje så kommer min yngsta dotter att resa med mig. En stor kram.

 2. Åh, ska du till Kanada kanske? Vad roligt!
  I påsk befinner vi oss på plats 21, kaffe finns alltid om ni är på tur!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen