Vacker morgon och en kväll med familjen.

Hejsan.

En kväll för ett par veckor sedan fick vi i familjen några timmar tillsammans allihopa, då Andréa var hemma på semester.

Dagen började dock med en alldeles fantastisk soluppgång vid sjön för min del.

Jag smög mig ensam ut i mörkret och under den vackra soluppgången mötte jag inte en enda levande själ ute.

I skogen kände jag en stark doft av vildsvin, men jag varken såg eller hörde något som skvallrade om var grisarna höll hus. Kanske låg de och lurpressade i någon buske.  Jag njöt i alla fall av min ensamma morgon och när solen gått upp var jag redan på väg hem igen.

På kvällen samlades vi alla hemma hos min ”mellandotter” Amanda och hennes familj.

Mina döttrar och deras pappa hade fullt upp med att serva cyklarna inför en cykeltripp till Bornholm dagen efter. Alltmedan lille Nicolaj passade på att klippa (den redan välputsade) gräsmattan.

Sedan var korven grillad och vi lät oss alla väl smaka. Scott passade på att försöka lura in några av oss under sin vattenspridare.

Det blev såklart lite servering i den lilla lekstugan, den som Stefan renoverat åt dem. En kopp ”luftkaffe” smakar ju alltid gott efter maten 🙂

En fin kväll med familjen att spara i hjärtat blev det allt. Tack Amanda och Jimmy för att ni fixade så fint ♥

Dagens citat:

En dag kommer du fråga mig vad som är viktigast? Mitt liv eller ditt? Jag kommer svara mitt, och du kommer gå iväg utan att veta att du är mitt liv…

Ha en fin måndag.

Annika

Dela gärna

4 reaktioner på ”Vacker morgon och en kväll med familjen.”

  1. Familjesammanhållning är underbart, så har vi det också, vi har ju åtta barnbarn alla våra diamanter så underbara. Vilken söt lekstuga de har dom där söta små pojkarna och vad minstingen växt, de är söta de små benen när de börjar gå. På tal om ben så börjar jag sakta gå framåt igen men det gör fortfarande så ont, varför skulle jag göra mig så illa på loppisen.
    Ha en fin start på en ny vecka. Kram/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen