Pyssel och strandbesök.

Hejsan.

Äntligen, äntligen, äntligen! Ja, äntligen hade den värsta turistinvasionen lättat och det fanns återigen plats även för oss att åka till närmsta strand.

Underbara Knäbäckshusens strand, som blivit utsedd till en av landets vackraste stränder tydligen. Visst är här fint och en smula exotiskt, men nog finns det många andra stränder och platser längs med havet som är lika vackra. För mig är platsen dock lite extra betydelsefull, eftersom den bär på många minnen för mig. Alltifrån långa lata sommardagar med töserna då de var små, till en alldeles speciell dag då jag gick från att vara Fröken Svensson till att bli Fru Olsson

I förra veckan låg vi här i flera timmar och bara mös. Vattnet var kristallklart och uppfriskande, och alldeles lagom tills vi var nöjda för dagen så drog mörka moln in på himlen.

Semestertid behöver ju inte bara innebära ryggläge i solen och lata dagar. Nej, jag har faktiskt varit ganska produktiv under min ledighet. Bakning har ofta stått på schemat. Alltifrån goda mazariner (mamma Ingrids bästa recept) till matbröd och bullar.

Trädgården har också fått en välbehövlig rensning. Hos oss är det ganska ”tufsigt” och inte så pedant, men lite ogräsrensning skadar ju faktiskt inte. Med bästa sällskapet (lilla hunden Lykke) har arbetet gått som en dans.

Dagens citat:

Det bästa sättet att förutsäga framtiden är att själv skapa den.

Ha en fin dag.

Annika

Dela gärna

About The Author

4 reaktioner på ”Pyssel och strandbesök.”

  1. Som du vet har jag samma känsla för Knäbäckshusen. Visst är där vackert, men det har blivit överdrivet. Någon sorts prestige att vara där. Vi har bara varit där en gång i år. Det var en grå dag, tyvärr inga badkläder i bilen. Det fanns ändå ingen parkering, vi fick köra ner och vända och på tillbakavägen hade vi sådan tur att en bil körde så p-vakten vinkade in oss. Det förtar lite tycker jag. Tur det inte är nu vi ska gifta oss. Det hade ju varit omöjligt.
    Har du förresten hört hur det går med ”räddandet ” av kapellet?
    Njut av söndagen!

  2. Underbart att bara vara och njuta, det behöver vi alla. Åh ni gifte er där så mysigt. Flitig du är på och baka blir så mycket godare och billigare. Den där underliga granen har jag sett ett antal gången den är för lustig. Då är du som jag, gillar det lite vilda vill inte ha sådana perfekta rabatter men gärna en klippt gräsmatta med vilt runtom. Men var och en får precis ha det som den vill visst är det bra. Kram och fin söndag/MH

    1. Ja, nästa år har vi varit gifta i 20 år – jösses vad tiden springer. Den lustiga granen kallas nog för ”apträd”, och den satte vi för länge, länge sedan. Ha det fint. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen