Ut i vida världen.

Hej hej

Sätt nu inte kaffet i vrångstrupen idag på grund av min rubrik. Min världsutflykt i veckan har inte sträckt sig så rysligt långt från Gyllebo.

Åtminstone inte så att jag behövt pass eller varit utanför rikets gränser. Nej nej, bara utanför Gyllebos gränser. Fast i vanlig ordning så började jag min dag med en tur till sjön. Och vilken morgon det blev.

Efter ett uppfriskande bad och och en stilla stund i den vackra soluppgången gick jag hem för att hämta mina små lurvbollar.

Troget låg de och väntade på sin tur att få komma ut i skogen.

De är så gulliga och alltid med på noterna de två. Skällande, tjattrande och småbråkande (som Piff & Puff) njöt de av den soliga förmiddagen lika mycket som jag själv.

Så äntligen var det dags för lite utflykt. Ända bort till Malmö, Ikea och hem till Emmy gick vår färd. När vi hämtat de förbeställda sakerna på Ikeas parkering, så fortsatte vi hem till Emmy och Matildas lilla lya. Stefan hjälpte till med lite montering, vi drack kaffe och sedan gick färden tillbaka till Gyllebo igen.

Så här i coronatider kändes det lite som ett hissnande äventyr att passera Österlens osynliga gräns, men som alltid var det väldigt skönt att återvända hem igen. Min introverta sida har frodats det gångna året så det är väl nyttigt att komma utanför sin bubbla ibland..

Dagens citat:

Du vet att du lever  i en relation när 70% av dina missade samtal är från din partner, i syfte att lokalisera din bortlagda telefon.

Det borde finas ”senilsnöre” till mobiltelefoner…

Kram Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”Ut i vida världen.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen