Bistert vackert.

Hej hej

Vissa morgnar är lite mer magiska än andra. Det här var en sådan morgon. När jag kom fram till bryggan vaggade två änder förskräckta ut över isen. Jag tände upp lite levande ljus och drog av mig min svettiga mössa.

Färgerna på himlen var underbara och det var så vackert när alltihopa speglade sig i den tunna isen som låg över sjön.

Tina, min tvillingsjäl här ute i skogen, kom också och gjorde mig sällskap. Vi badade i det nollgradiga isvattnet, skrattade och njöt sedan av naturens storslagenhet och av varandras sällskap. Livet kan ju vara enkelt när vi inte konstrar till det så förtvivlat.

Man kan resa världen runt för att se vackra soluppgångar. Man kan fara land och rike runt i jakten på upplevelser. Men man kan också gå ut och uppleva naturens storslagenhet på den plats man just befinner sig på. Att helt enkelt bara öppna upp sinnet för det man har nära inpå. Att verkligen se och lägga märke till vad som utspelar sig, utan att vi behöver göra någonting alls… mer än att bara vara.

Det var bistert kallt den här tidiga morgonen och det kändes lite som om vi var med i filmen ”Frozen”. Men inom oss spred sig en underbar hetta efter både badet och skratten.

-Härliga Tina, tack för de stunder jag får dela här med dig.

Dagens citat:

Bara för att folk inte kan höra din musik betyder det inte att du ska sluta dansa.

Livet kan vara en dans, om man vara väljer att ta dansskorna på sig och känna sin egen rytm i blodet.

Kram Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen