Tjuvstart.

Hipp, hipp HURRA för HENNE idag!!

Hejsan.

Idag fyller min yngsta ”lilla” dotter år. Hon och jag är snart lika gamla. Det känns så i alla fall. Och inte känns det som det är hela 26 år sedan hon såg dagens ljus på Ystads BB.

Förra helgen var hon hemma hos oss i Gyllebo. Eftersom hon nu har en massa pluggande på gång den närmsta tiden, så tjuvstartade vi lite med hennes födelsedagsfirande redan då. Det vill säga, hon fick öppna sina presenter.

Jag tyckte att det kunde vara lika bra att hon fick dem, för varför skulle de bara ligga och vänta här hemma hos mig i flera veckor. En Mr Wattson lampa hade hon önskat sig, så det fick det bli såklart. Även ett startpaket så hon skulle kunna göra sina egna groddar hade vi köpt åt henne. Och som alltid är det jag själv som är mest spänd och förväntansfull när jag ska ge bort presenter. Sådär är det alltid för mig.

Grattis på dagen Emmy♥

Helgens väder var riktigt härligt. Även om det inte såg så väldigt vackert ut genom min kameralins, så var det så skönt med ett par plusgrader och bara ett lätt litet duggregn. ”Det kändes vår”.

Duggregnet var förstås inget som katten Judith uppskattade särskilt mycket. Under den gångna vintern har hon mer och mer parkerat sig i bästa hörnet av soffan. Och där får hon så gärna ligga.

Dagens citat:

Det mesta som åldras och får spår av livet anses vackert, utom människan.

Fast jag tycker nog att människans alla åldrar är vackra de också. Rynkor, rundare mage, ärr, valkar, gäddhäng. En glad, leende människa är alltid vacker tycker jag.

Kram Annika

Dela gärna

About The Author

2 reaktioner på ”Tjuvstart.”

  1. Ja, det är konstigt det där att barnen både kommer ifatt och går om i ålder. Min äldsta är 40 och min yngsta 30. Två däremellan. Men jag är ju bara 28. Eller hur var det nu?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen