Bakom det vita lurar små vårtecken.

Hejsan.

En morgon vaknade vi återigen upp till en vit värld. Lite som om Moder Natur lekte kurragömma med oss soltörstande nordbor.

Efter mitt morgondopp vandrade jag vidare genom skogen och la efter mig de första fotspåren i den vita nysnön.

Även om den vita snön gjorde sitt bästa för att efterlikna vinter, så kunde den uppmärksamma ändå se små ljuvliga vårtecken. Små underverk som bara finns där.

Det är hasselns blomning som är i full gång. Förmodligen är det många som inte ens lägger märke till de underbara små röda blommorna.

Våren smyger och leker med oss, och vill Moder Jord leka och busa, då är jag med på noterna. ”Fågel, fisk eller mittemellan”…

Något som också blev ganska busigt, utan att det för en sekund var min mening, det var ett av de breven jag skickat till min dotter i USA. Ni vet ju att jag varje vecka postar ett handskrivet brev med någon liten present i till henne. I ett av de senaste breven valde jag att skicka med ett par nya trosor och två paket nötkräm som jag vet att hon gillar. Upplevelsen för henne blev något helt annat än vad jag tänkt mig…

… haha, som vi har skrattat åt det där. Hon skrev att hon kunde slicka i sig krämen ändå. Men jag hoppas för mitt liv att ingen såg henne göra det… Ja, det där blev en erfarenhet som gav oss ett riktigt gott skratt i alla fall.

Dagens citat:

Distans betyder ingenting när någon betyder allt.

 

Tänk på det, saker och ting behöver inte alltid vara vad de ser ut att vara.

Kram Annika

 

 

Dela gärna

2 reaktioner på ”Bakom det vita lurar små vårtecken.”

  1. Jag brukar faktiskt titta på hasselblommorna som ju är fina men pyttesmå. Skrattar som vanligt när jag kikar in här. Vilken syn för din dotter när hon öppnade paketet. Kraaaam Pia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen