Aprilväder och morgonfirande.

Hej hej

Förra söndagen åkte vi på kalas tidigt på morgonen. Fast ett litet dopp i sjön hann jag med innan dess. Om jag  sneddade genom skogen och tog vägen om ”stora kohagen” hem, då skulle det gå fortare, det hade jag räknat ut. Då skulle jag hinna.

När jag drog på mig kläderna igen efter badet, så förvandlades vädret till något jag nog vill benämna som ett äkta aprilväder, även om det bara var i mitten av mars. Stora blöta snöflingor började plötsligt trillade på mina axlar, där jag satt och krängde på mig kängorna. Jag blev nästan full i skratt, så roligt det kändes att bara sitta där i det ymniga snöfallet. Det var snöflingor stora som mindre kobladdor (komockor)

Men sedan blev det fart på mig. Jag skulle ju på trettioårsuppvaktning i Tomelilla. Min uträknade genvägen var inte riktigt lika lättframkomlig som jag tänkt mig. Fast hem kom jag, och nybadad var jag ju redan. Det var bara att byta om och åka på kalas.

Där i Tomelilla hade Jimmy precis blivit firad av sin lilla familj och han satt som bäst och skulle inta sin frukost när vi kom. Lille Scott sprang glad och nymorgnad runt och tycktes gilla att det kom gäster med roliga hattar och hälsade på tidigt på morgonen.

Vi drack kaffe, åt gooood smörgåstårta och hade det trevligt. Efter en stund åkte vi vidare och gjorde plats åt alla andra som ville fira Jimmy den här dagen.

Kram och tack Jimmy med familj ♥

Dagens citat:

Livet handlar inte om att hitta sig själv. Livet handlar om att skapa sig själv.

Ha en riktigt härlig fredag och kram från mig.

Annika

Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen