Time to say goodbye.

Hejsan.

Hur fort kan tiden egentligen rusa?

Redan har de där 2,5 månaderna passerat sedan vi var på Kastrup och hämtade hem min efterlängtade dotter. (inlägget finns HÄR)  Då när vi hade hela advent, hela julen och nyår framför oss. Då kändes det som en enda lång evighet som aldrig skulle kunna ta slut. Men det sa bara poff, så var allting över och förbi.

Igår var det dags för oss att vinka adjö till henne igen. Hur länge hon nu blir borta, det vet ingen, men jädrar i hoppet så tomt det blev i huset sedan hon försvunnit. Jag känner mig lite mer sårbar och skör än vad jag brukar just nu…

Kanske har jag, med mitt mammahjärta, ändå börjat vänja mig lite mer vid tanken på att hon aldrig kommer finnas här hemma för alltid, aldrig vara riktigt nära i vardagen. Men ett stråk av sorgsenhet sveper omkring mig nu ett tag, det kan jag inte förneka.

Det var så mycket som jag inte hann att prata med henne om, så mycket som jag önskat vi skulle ha hunnit med att göra bara hon och jag… Men jag vet att hon fick ganska mycket tid med sina båda systrar, och det är kanske det viktigaste av allt. Innerlig syskonkärlek, det gläder mig också ♥

Jag fortsätter mina vanliga morgonrutiner, mina vandringar för min egen skull och för mitt eget välbefinnande. Fast alla små filmer på snapchatten från mig behöver hon inte längre. Kanske är det jag själv som behövt dem nu istället…

Dagens citat:

Vi är alla värda ett lyckligt liv! Men vi är själva ansvariga för att skapa det.

Ha en fin dag, och lycklig resa, älskade Andréa ♥

Kram Annika

Dela gärna

4 reaktioner på ”Time to say goodbye.”

  1. 2,5 månader? Det är ju helt galet! Hur funkar det nu med Covidrestriktioner att åka till Kanada? Får hon vara i karantän där eller?
    Det är så tråkigt att smittan ökar igen. Hoppas alla verkligen vaccinerar sig och tar sitt ansvar på bästa möjliga sätt, så det kanske tar slut nån gång.
    Ha en trevlig torsdag,

    1. Hon var tvungen att ta ett test som skulle vara negativt och inte äldre än 72 timmar. Hon är framme nu så det enda problemet är nog att de slarvat bort hennes väska på flyget. Ja, vi får verkligen hoppas på att det är sista vågen som är nu. Kram kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen