Ofrivilligt bad och veterinärer på besök.

Hej hej

Det var en kall och vacker januarimorgon. Jag var som alltid både laddad och sugen på mitt uppfriskande vinterbad.

Men just den här morgonen skulle det inte bli riktigt som planerat…. Av någon anledning råkade jag strula till allting och när jag skulle hoppa ut på bryggan så hamnade jag istället i vattnet med kläderna på. Under tiden som mina varma vinterstövlar vattenfylldes, så trillade jag baklänges och fick vatten upp till knäna.

Väl ute på bryggan så tog jag av mig mina byxor och kängor och vred ur så mycket vatten jag kunde. Jag bestämde mig för att det fick minsann räcka med ett bad den här morgonen. Som tur var kunde jag låna ett par torra strumpor av min badkompis, fast det var förstås lite oklart om det egentligen var lönt, när allting annat var blött.;-)

Men det var en väldigt vacker morgon och vår skogspromenad var precis lika fin som alltid.

Samma dag kom Andréa:s vänner från veterinärskolan hit. Med sig hade de världens godaste bakverk.

Mums, mums så gott det där var! Vi lät oss alla väl smaka.

Med sig hade de hunden Frasse. Frasse är en riktigt cooling. Trots att han blev grundligt utskälld av husets båda fisförnäma hundflickor, så tog han det hela med stort lugn. Han höjde möjligtvis någon millimeter på ena ögonbrynet innan han totalt ignorerade utskällningen och la sig tillrätta på en stol istället. (jag tänker leva livet lite mer som Frasse!)

Och alldeles lagom tills julen tog slut, så slog den vackraste amaryllisen ut i full blom. Den där med den djupröda färgen (som tyvärr inte blir ett dugg rättvis här på bilderna.)

Tack E, A och F för ni kom och hälsade på här i Gyllebo ♥

Dagens citat:

Tills du gör det omedvetna medvetet kommer det att styra ditt liv och du kommer att kalla det för ödet.

Ha en fin dag och kram från mig.

Annika

 

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen