Time out.

Hej.

Jag var tvungen att bara ta en paus från bloggen.

Efter en jobbig tid med olika tråkiga händelser, så var det i veckan som om det bara rasade och föll ihop bakom mig som ett korthus. Små och stora saker hände och grejer gick sönder för oss. När det sen som en final uppdagades att jag helt missat en väldigt viktig sak på jobbet, som nu kommer att kosta vårt företag extremt mycket pengar, ja då tappade jag sugen totalt.

Efter att i några  dagar slickat såren och legat lite i fosterställning här hemma, så är jag nu lite mer mig själv igen. Jag får fortsätta kriga. För jag inser ju att allting – alltid – kan vara såååå mycket värre. Krig på riktigt till exempel… (fy fan för Putin alltså!! Värre än han finns ju inte!)

Ett tag i veckan kände jag mig bara så värdelös och som världens sämsta människa. Men så tänkte jag att jag varken är elak eller har gjort någon annan människa någonting ont med avsikt. Att göra fel, eller att glömma bort något, betyder ju inte att jag som människa är helt fel. Kanske är jag bara mänsklig?…och som min dotter säger…”pengar är bara papper”…

Dagens citat:

Din arbetsplats kommer glömma bort att du någonsin arbetat där. Ditt barn kommer aldrig glömma att du aldrig fanns där.

Annika

Dela gärna

About The Author

8 reaktioner på ”Time out.”

 1. Ja jag har saknat din fina inlägg och foton. Den mänskliga faktorn satte sina spår med andra ord, hoppas det löser sig i alla fall.
  Åh ja detta krig, det är ingen lek. Vi ser ju hur allt ökar bränslet ska vi inte tala om, maten och brist på den. Men vi kostaterar att solen skiner över oss i alla fall.
  Fin helg. Kram/MH

 2. Ibland rinner det över. Det var samma för mig i veckan. Jag kände bra att nej, nu orkar jag inte kämpa längre.
  Men det gör vi ju. Alla är vi människor med rätt att göra fel. Och man får deppa ihop ibland.
  Nu biter vi ihop och tar nya tag!

 3. Det kommer nog att ordna sig. Det gäller ju inte liv och hälsa. Lägg det bakom dig och se framåt.
  Kram Anki 🤗

  1. Såklart, det vänder alltid. Det blev liksom droppen efter ett par månader med lite för många begravningar i familjen och lite annat som jag aldrig nämner här. Med som du säger – det vänder!! Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen