Lyckopiller.

Hej.

Vårt lilla lyckopiller växer och frodas, och hon ser verkligen till att vi alla håller oss igång och har lite annat att tänka på när det blåser småsnålt och kallt.

Våra tre små hundar har nu blivit en riktig liten flock. Ett gäng som bråkar och leker kärleksfullt. De tyr sig till varandra och de vet att det är de som hör ihop. Ungefär som en syskonskara. När jag lämnar dem för någon timme ensamma här hemma, så lägger de sig på sina speciella och självvalda ställen, och de ser så gulliga ut.

Lykke i det ena hörnet av Johnnys stora bädd, och Penny i det andra hörnet. Nedanför sitter Molly med sin alldeles speciella stil som ser så himla rolig ut. Lätt framåtböjd med bakbenen mellan sina framtassar.

Nej, man ska inte gråta över spilld mjölk (inte ens om hela tankbilen ser ut att ha vält…) för att gråta hjälper inte. Då är det bättre att se sig om efter glädjeämnen. Glädjeämnen små lyckopiller till exempel.

Och hur mörk vår värld än ser ut just nu, så kan ingenting hejda våren från att komma.

Vårtecken, små lyckopiller och vår sagolika natur.

Dagens citat:

Man kan ta allting ifrån människan, men inte vad hon bär i sitt hjärta.

Kram Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”Lyckopiller.”

  1. Jättefina foton som alltid på liten gosse och era fyrfotade vänner. Coola glasögon du har jag har också ett par i orange gillar färger det lyser upp.
    Solsken till dig/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen